Villa Green Stúdió Facebook oldala  Villa Green Stúdió Instagram oldala

UPDATE: a teremben már áll és fotózható a csodaszép 2022-es karácsonyi dekor.  Friss képek, rövid videók a social oldalainkon, és ide a weboldalra is folyamatosan kerülnek fel képek :)

***
Elegáns, letisztult, otthonos hangulatú, 42m2-es "L" alakú fotostúdió, finom színekkel, és egy csipetnyi “zöldfűszerrel”.  Az angolszász country home stílus ihlette terem bőséges természetes fényt kap hatalmas, a szabad térre néző ablakainak köszönhetően. A berendezett stúdióban található konyhasziget pozíciója a fotózások alkalmával tetszőlegesen változtatható, elgurítható, elfordítható. A legkisebbek kedvéért ebben a teremben számos olyan kellék és díszletelem (torta, muffin, kisautó, 3D számok stb...) elérhető, ami különlegessé tehet pl. egy szülinapi fotózást. Egyedi csipke textúrájú dekor falunk bármely fotózás izgalmas háttere lehet, ahogy a kandalló mögötti french wash technikával készült fal is. 

  • Ez a fotóstódió családi, gasztro, páros és kismama valamint szülinapi gyerek  fotózások ideális helyszíne.
  • Belmagassága 320cm,
  • Klimatizált fotóstúdió. A hygiénia érdekében a levegő keringtetése cold-plasma egységen keresztül történik.
  • Fekvése: DK (oldalsó), D (konyhapult két oldalán lévő ablakok). Bátran mondhatjuk, hogy nappal szinte bármilyen körülmények között bőséges természetes fény járja be a termet.