Villa Green Stúdió Facebook oldala  Villa Green Stúdió Instagram oldala

Teremhasználat - fotózás, forgatás, felvétel, próba - csak előzetes időpontfoglalás alapján!
2023 január 1-től a foglalásokat kizárólag elérhetőségeinken egyeztetjük, az eddig használt foglalási naptár használatát ideiglenesen korlátozzuk.

A fotóstúdióink és próbatermeink általános nyitvatartása:

  • Hétfő - Kedd: szünnap, illetve a hosszabb fotózásokra és forgatásokra tartjuk fenn. Kérjük keress minket elérhetőségeinken!
  • Szerda - Péntek: 10:00-17:00h (több órás bérlés esetén kérlek jelezd, ha előbb szeretnétek kezdeni)
  • Szombat és Vasárnap: 10:00-16:00h (karácsonyi időszakban természetesen hosszított nyitvatartással várunk)

Ha foglalásod előtt szívesen élőben megnéznéd valamelyik terünket, szívesen várunk egy előre egyeztetett időpontban :)

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: +36707709730

Cím: 2000 Szentendre, Dózsa György út 22., "F" épület

Google Maps használatával: Villa Green Stúdió

A fenti Google Maps link a szentendrei fotóstúdiónk, próbatermünk épületének ajtajáig navigál. Ha a finish-ben elbizonytalanodnál: a volt papírgyár duplakapuján (kék-fehér festésű) behajtva egyenesen, 200m megtétele után kereszteződés (a kereszteződés előtti beton járda részen - bal kéz felé - már le is parkolhatsz "halszálkában"), továbbra is balkéz felé nézve a kétemeletes "villa épület" vagyunk mi. A "Pálmaház" ablakát észre véve is már nyugodt lehetsz, hogy jó helyen vagy. Leparkolás után a kereszteződés sarkán gyalog balra befordulva található az épület főbejárata. Ha sok cucc miatt a bejárathoz is állnál ki- és bepakolás idejére, azt követően kérjük állj vissza a fentebb említett területre, (parkolás "halszálka" alakzatban), ahol vendégeink számára a parkolás ingyenes! Ha előbb érnél hozzánk, egy kényelmes pihenőben tudod megvárni a többieket, rögtön a földszinten.

! Ha érkezéskor / távozáskor a telep bejárati, duplaszárnyas kapuja zárva lenne, csak jelezz nekünk (telefon, üzenet, stb...) és máris kinyitjuk !

A "Villa Green Stúdió" üzemeltetője a Primadonna Hungary Kft. - Székhely: 2000 Szentendre, Kovács László utca 40., Telephely: 2000 Szentendre, Dózsa György út 22., "F" épület, Adószám: 13365282-2-13
Weblapunk adatgyűjtést, vagy továbbítást nem végez, marketing / tracking sütiket nem használ.