Villa Green Stúdió Facebook oldala  Villa Green Stúdió Instagram oldala

A Villa Green szentendrei, bérelhető fotóstúdióban arra törekszünk, hogy élmény legyen a fotózás mind a fotósok, mind a hozzájuk érkező vendégek számára. Ezért néhány pontban összegyűjtöttük, mivel tudjuk kölcsönösen gördülékennyé tenni a fotózásokat.

Bérlési szabályokat kérünk olvasd végig:
 • Kérjük, hogy a fotózásod ideje alatt, csak az általad foglalt termet használd. Amennyiben egy másik termet is szeretnél kipróbálni, kérjük, egyeztess velünk és amennyiben a választott terem elérhető, úgy módosítjuk foglalásodat.

 • A termekbe egész órakor mehettek be, a foglalási idő lejárta előtt 5-10 perccel kopogással jelzünk, egészkor pedig a következő fotózás érkeztetése történik. A termet a foglalási idő végén - egyeztetés hiányában - akkor is el kell hagyni, ha az a zárás előtti utolsó fotózás, vagy nincs közvetlenül utána foglalás.

 • Mivel a fotóstúdióban sok ember megfordul, kifejezetten ügyelünk a tisztaságra. Kérjük a stúdiókba lépéskor mindenki viseljen tiszta talpú váltócipőt (vagy szobazoknit, stb...). Ha valakinek nincs, szívesen adunk cipővédőt, papucsot.

 • Műtermeinket úgy alakítottuk ki, hogy minden könnyen mozdítható, átrendezhető legyen. Kérünk, hogy mielőtt távozol, mindent oda rendezz vissza, ahol érkezésedkor találtad, hogy a következő bérlő zavartalanul kezdhesse a fotózást. A visszarendezésnek pont e-miatt a bérlési időn belül kell megvalósulnia.

 • A bérelhető termekben az étel-, italfogyasztás tilos. Ha hozol magaddal ételt, italt, nyugodtan fogyaszd el az arra kialakított földszinti térben, hiszen egy következő vendég számára nagyon rossz élményt okozhat egy korábbi észrevétlenül kicsöppent, elszórt étel/ital maradékba - az alkalomra felvett szép öltözékben - beleülni, beletérdelni.

 • Kisállatbarát hely vagyunk. Kis kedvencedet szeretettel látjuk, ha szobatiszta, szelíd, emberhez szokott, fegyelmezhető. Hozz egy tiszta takarót / plédet, a kanapékra és fotelekre kizárólag így engedhetőek fel. Mivel a következő fotózások alkalmával nem tudhatjuk jön-e erre érzékeny vendég (allergiás, asztmás), az ilyen jellegű fotózások esetén a bérlési idő 50 perc, hogy legyen időnk porszívózni, szellőztetni.

 • Ha a szabályok betartása ellenére mégis kár keletkezik az általad bérelt teremben, kérjük minden körülmények között jelezd nekünk! Az okozott kárért a bérlőt terheli az anyagi felelősség.

 • Foglalásoknál 8 fő feletti létszám esetén kérünk legalább egy sminkhelyet is béreljetek, mert tapasztalatunk szerint ilyen létszámnál jelentős lepakolási és készülődési helyigény jelentkezik.

 • A teremhez fotózáshoz, forgatáshoz kért technikai eszközöket neked kell üzemeltetni. Ha a kért stúdióeszközökkel kapcsolatos kérdésed van, érkezéskor, akár a fotózás megkezdésekor szívesen segítünk.

 • A fotóstúdió bérlés 48 órával a foglalt időpont előtt még módosítható. 48 órán belüli lemondás esetén 50%, 24 órán belüli lemondás esetén 100 % kötbért számlázunk ki. 3 óra, vagy azt meghaladó foglalás lemondásakor: 72 órán belül a bérleti díj 50%-a, 24 órán belül a 100%-a fizetendő. Igazolt betegség esetén, amennyiben 2 héten belül újrafoglalod az időpontot, úgy a kötbér 50%-át jóváírjuk.

 • Viss Major esetén (ide értve, de nem kizárólag minden olyan rajtunk kívül álló okot, ami a zavartalan működést ellehetetleníti pl.: közüzemi kimaradás, stb...) fenntartjuk a jogot a foglalások törlésére, változtatására.