Bár még javában tombol a nyár, itt az idő, hogy megosszuk veletek az év hátralévő részére vonatkozó terveinket, különös tekintettel a 2022-es Karácsonyra.
A tavalyi év tapasztalataiból kiindulva idén két teremben tervezünk karácsonyi dekorációt. Ünnepi dekort ebben az időszakban a Sunrise és a Moonlight kapnak:

  • október 15-én adjuk át a Sunrise fotóstúdiót,
  • október 20-án a Moonlight fotóstúdiót.

 A Sunset megmarad az egyéb témájú anyagokhoz, illetve a hátteres fotózásokhoz (papír és textil hátterek).

Hogy biztos lehess benne, hogy akkor és ott tudsz fotózni ebben az időszakban, ahol és amikor szereznél, augusztus 3-án megnyitjuk a foglalási naptárunkat, december 31-ig nyugodtan tudsz előre foglalni!

És hogy milyen lesz idén a karácsony a Villában?

A Sunrise „nappali” részén egy pezsgő színű, fehér, arany világ vár majd titeket, elegáns, mégis meghitt hangulattal, rengeteg kellékkel, kiegészítővel, és a tavalyinál is több fénnyel, a tökéletes karácsonyi hangulat érdekében. Hogy nagyobb családok is elférjenek ebben térben ideiglenesen elköszönünk az ablak alatti kuckótól, ezzel is szélesítve a „képet”.
Megújul az indián sátrunk is, ezúttal ez ünnepi hangulathoz igazodva csipke ruhát és fényeket kap, ideális karácsonyi helyszínként a legkisebbek számára. 
A Sunrise konyha a klasszikus zöld piros karácsonyba öltözik, és idén is vár titeket a mézeskalács sütős opcióval. Még több kellék, még intenzívebb dekoráció idézi majd meg a karácsonyi sütés főzések varázslatos hangulatát.
A mézeskalács tematikájú fotózásokhoz készülünk egy előre összeállított csomaggal (tészta, dekoráció, fűszerek stb.)
Ennek 1000 Ft lesz a felára, mely az  extra takarítás költségét is magában foglalja.  A foglalási naptárban kérlek előre jelezzétek, ha szeretnétek kérni, hogy be tudjuk nektek készíteni a terembe. (választható opcióként szerepel, csak be kell pipálni)
Fontos változás, hogy éppen a takarítás miatt a mézeskalácsos fotózások 45 percesek, óra 45-kor át kell adni a termet fotózás után. 


A Moonlight is három csoda térrel vár majd titeket.
A szoba alap színe a burgundi vörös és a sötétkék lesz, romantikus, rusztikus világgal.
A baldahinos ágy fényfüggönnyel és karácsonyi ágyneművel lesz az igazi bekuckózos hangulatra vágyók helyszíne. Itt is készülünk kellékekkel, hogy még tökéletesebb fotókat készíthessetek. A kandalló, a mellette álló fával és fotellel egy mesés tóparti faházat idézve vár titeket, igazi barátságos, meleg enetriőrrel, karácsonyi filmek legromantikusabb helyszínét megidéző mesés dekorációval. Ebben a teremben helyet kap még egy „minimalista” dekor is, világító csillagokkal a kék térben képeslapszerű fotókhoz.

Árváltozás:
Október 1-től a fotózások ára hétköznap 7500 Ft, hétvégén pedig  8000 Ft lesz.

Illusztrációs fotók forrása: Pinterest